Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Burn-outtraject

Als we vaak en/of veel stress ervaren kan er op den duur chronische stress ontstaan met uitputting tot gevolg. Als deze situatie te lang duurt spreken we van een burn-out. Dan lijkt de situatie uitzichtloos. Tijdens wandelingen in de natuur laat ik de cliënt onder andere oefenen met meditaties, visualisaties en eenvoudige drama oefeningen.

We bouwen het programma langzaam uit, alles in het juiste tempo, zodat de cliënt zich niet overprikkeld of ongemakkelijk gaat voelen.

 

Routine vinden

Ik geef kleine huiswerkopdrachten mee waarvoor de cliënt echt de tijd mag nemen. Een burn-out is niet zomaar ontstaan, we kunnen niet verwachten dat het met een snelle actie is op te lossen. Waar het bij dit traject vooral om gaat is het leren herkennen van patronen en het terugwinnen van het zelfvertrouwen. De cliënt durft weer te gaan leven in plaats van te overleven.

 

Wat levert het op?

Het waarnemingsvermogen en de concentratieboog zullen verbeteren en langzaam maar zeker zal verandering optreden in oude patronen. De cliënt gaat hoofd en hart in balans brengen en weer vertrouwen op zijn/haar intuïtie. Stresssituaties worden beter behapbaar en zo wordt de chronische stress waardoor de burn-out is ontstaan, hersteld cq voorkomen.

De cliënt gaat zijn of haar grenzen weer herkennen en ernaar handelen,
zodat er een gezond energie-niveau ontstaat.

 

Wandelingen

De wandelingen behoeven geen gesprekken, toch kan het voorkomen dat ik, in overleg, besluit tot het voeren van een evaluatie-gesprek. Dit kan meteen na de wandeling of op een later tijdstip in mijn praktijk.

De duur en frequentie van de wandelingen gedurende een traject bepaal ik na het voeren van een gratis intake-gesprek. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een offerte.

Ik was bij het minste of geringste uit balans en dat maakte mij behoorlijk onzeker. Tijdens de gesprekken met Marloes die tijdens boswandelingen plaatsvonden, werd het me al snel duidelijk dat ik meer in mijn hoofd leefde dan ik “dacht”. Niet voldoende aarden leek mijn grootste probleem te zijn en als je dan denkt: dan ga ik even aarden...toen had ik echt een probleem. Meerdere keren heb ik op het punt gestaan de handdoek in de ring te gooien, want ik vond het zeer moeilijk om te voelen en wat is een leven zonder je echte gevoel. Maar door het geduld, de vaardigheden en de gedrevenheid van Marloes ben ik ermee doorgegaan met als resultaat dat ik de kracht in mijzelf heb gevonden.

Adri

 

Presentaties

Kracht-ik verzorgt presentaties op aanvraag op het gebied van gezonde voeding, voldoende beweging en juiste mindset. Dit werkt preventief op ziekteverzuim. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Lees meer

Teambuilding

Kracht-ik verzorgt voor uw personeel teambuildings-bijeenkomsten om het teamgevoel te verhogen.  Met als voordeel preventie van ziekteverzuim en verbeteren van de werksfeer.

Lees meer

Vrijblijvend advies?

Graag kijk ik samen met jou wat een passende aanpak is in jouw organisatie.

Neem contact met me op