Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Wat doet Kracht-ik voor Werkgevers

Ziekteverzuim is niet te voorkomen, maar u als werkgever bent er bij gebaat het ziekteverzuim binnen uw bedrijf, school of instelling zo laag mogelijk te houden.

Motivatie, werk-privé balans en een prettige werksfeer dragen bij aan minder belasting van uw werknemers. Ook de leefstijl van uw personeel is van belang.

Kracht-ik kan helpen bij een stukje bewustwording. Zowel preventief in de vorm van presentaties of workshops als het begeleiden van personeelsleden die stress-gerelateerde klachten hebben.

Presentaties

Kracht-ik verzorgt presentaties op aanvraag op het gebied van gezonde voeding, voldoende beweging en juiste mindset. Dit werkt preventief op ziekteverzuim. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Lees meer

Teambuilding

Kracht-ik verzorgt teambuildings-bijeenkomsten voor uw personeel om het teamgevoel te verhogen. Dit kan in de vorm van een workshop. Voordeel: preventie van ziekteverzuim en verbetering van de werksfeer.

Lees meer

Burn-outtraject

Met een wandelcoachingstraject bij Kracht-ik wordt door middel van eenvoudige oefeningen geleerd weer goed om te gaan met grenzen en zo het energieniveau weer op peil te brengen.

Lees meer

Vrijblijvend advies?

Graag kijk ik samen met jou wat een passende aanpak is in jouw organisatie.

Neem contact met me op