Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Healing

In het tweede cursusjaar leer je tijdens de healing-cursus intuïtief te healen. Hiervoor krijg je verschillende technieken aangeleerd om iemands aura te reinigen.

Dit lijkt geen logische volgorde. “Je zult toch eerst moeten kunnen lezen wat je moet helen”, hoor ik je al denken. Toch is dit voor het opleidingstraject wel de juiste volgorde.

Aura lezen

Een ervaren reader leest het aura van een vrijwilliger en de cursisten kijken mee en nemen zo alvast een ‘aanloopje’ naar het healinggedeelte.

Healen

Eén van de cursisten neemt daarna de verantwoording voor de healing. Afhankelijk van de ‘match’ (deze term wordt tijdens de basiscursus duidelijk) healen de cursisten de vrijwilliger om de beurt.

Basiscursus

Deel 1 van de opleiding. Deze is ook los te volgen.

Lees meer

Reading

Deel 3 van de opleiding, welke volgt op Healing.

Lees meer

Verdieping

Deel 4 van de opleiding, welke volgt op Reading.

Lees meer