Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Basis 

De basis cursus is het eerste deel van de ‘opleiding intuïtieve ontwikkeling’ en bestaat uit drie reeksen van tien lessen. Daarna kan doorgestroomd worden naar de healing cursus.

De basiscursus is ook te volgen als losstaande reeks van tien lessen.

In eerste instantie leer je tijdens de basis-cursus (eerste cursusjaar) zuiver ‘kijken’ naar je eigen energie. Hoe zien jouw chakra’s eruit en welke invloed heeft dat op je dagelijks leven?

Het is belangrijk te weten dat de opleiding gericht is op groei. Behalve dat je goed leert voelen, leer je ook overbodige ballast los te laten, zodat er ruimte ontstaat voor groei.
Jouw groei!

Opbouw Basiscursus

20.00 uur gezamenlijk opstromen
20.30 uur pauze in de kantine
21.00 uur speciale aandacht voor één van de volgende items:
je gronding of (grondings)koorden (1x) of
één van de 7 hoofdchackra’s (7x) of
een creatieve invulling altijd gericht op het zuiver  leren inzetten van je intuïtie (1x) of
een korte healing/reading van een vrijwilliger, zodat de cursisten kennis kunnen maken met het kijken naar/voelen van een andermans aura (de laatste les)
21.30 uur vrijblijvend nabespreken van de ervaringen van die les
22.00 uur gezamenlijk afstromen


Tijdens de lessen zal uitleg gegeven worden over de gebruikte termen, zodat de cursisten zich die spelenderwijs eigen kunnen maken.

 

Tijdens de lessen over intuïtieve ontwikkeling werden de chakra’s behandeld in een opstroommeditatie. Mijn onderbewustzijn wist al dingen waar mijn bewustzijn nog niets vanaf wilde weten. Toch heb ik heel goed naar mijn onderbewustzijn geluisterd, waardoor ik sterker
(zoveel krachtiger) ben geworden. In de tweede cursus ben ik tot de conclusie gekomen dat als ik dicht bij mezelf blijf, dat de ware ik boven water komt. Door deze cursus kon ik toegeven dat ik nu eindelijk de persoon ben die ik altijd heb willen zijn.

Suzanne

 

Healing

Deel 2 van de opleiding volgt op de Basiscursus.

Lees meer

Reading

Deel 3 van de opleiding, welke volgt op Healing.

Lees meer

Verdieping

Deel 4 van de opleiding, welke volgt op Reading.

Lees meer