Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Mediteren

 

Wat is mediteren

Er zijn talloze manieren om te mediteren. Bij Kracht-ik leer je ‘op te stromen’. Dat is een meditatie die je zittend of liggend uit kunt voeren. Als je er een beetje vaardig in bent (oefening baart kunst) dan is deze meditatie geschikt voor elk moment en in iedere situatie. Dat kan bijvoorbeeld heel handig zijn als je even overdonderd wordt of niet zo goed met een situatie of persoon weet om te gaan. Als je mettertijd steeds helderder kunt voelen, zul je daar steeds makkelijker naar gaan handelen.

Eerlijk is eerlijk: je kijkt door meditatie naar jezelf, je zult niemand anders meer ‘de schuld’ kunnen geven. Ben je bereid eerlijk naar jezelf te leren kijken? Dan ben je bij Kracht-ik aan het goede adres.

 

Wat is het doel van mediteren

Mediteren is op zoek gaan naar de rust in jezelf. Dat doe je door je te focussen op je innerlijk.

Het doel van mediteren kan voor iedereen verschillend zijn.

  • reduceren van stress
  • neutraal leren voelen. Hoe hangt de vlag er eigenlijk bij? Bij mij? Hier en nu?
  • verbeteren van je concentratievermogen
  • positief beïnvloeden van een groepsproces
  • gewoon ‘lekker ontspannen’

De meditatie geluidsopnamen gebruik ik dagelijks om dicht bij mezelf te komen/blijven.

Jolanda

 

Zelf leren

Leren mediteren kan bij Kracht-ik op meerdere manieren:

Individueel

We bepalen vooraf hoeveel ervaring je al hebt en welke aanpak we gaan hanteren. Groot voordeel van deze één-op-één situatie is mijn vermogen om zowel op sociaal- als op wezenlijk niveau met je te communiceren.

Workshop

Ik kan je op een wachtlijst plaatsen tot er voldoende aanmeldingen zijn om een groep samen te stellen. Je kunt ook zelf een groep samenstellen. Kom bijvoorbeeld met je collega’s, gezin, vereniging of vriendinnengroep. Vooraf stuur ik een offerte.

Reis

Een combinatie van mediteren, verdieping per chakra, lekker eten en excursies op een mooie lokatie in het buitenland.

Basis-cursus

Je schrijft je voor minimaal één reeks van tien lessen in. Groot voordeel van deze manier is de extra verdieping per chakra.

Op locatie

Denk daarbij aan scholen en bedrijven. Het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers, de afstand en de exacte invulling van de workshop. Vooraf stuur ik een offerte.

LEES MEER OVER de OPLEIDING

Coaching

Bij Kracht-ik leer je onderscheid te maken tussen herrie in je hoofd en subtiele signalen vanuit je lichaam.

Lees verder

Chakra Reading

Tijdens een reading vergemakkelijk ik het je om dicht bij jezelf te blijven. Samen brengen we oude patronen in beeld om ze vervolgens los te laten.

Lees verder

Energetisch Reinigen

Merk je een onbehaaglijk gevoel in een ruimte ? Door deze energetisch te reinigen en te vullen met je eigen energie voelt het weer prettig aan.

Lees verder