Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Energetisch reinigen

 

Waarom Energetisch Reinigen?

Soms hangt er in een ruimte een bepaalde sfeer die misschien niet meteen te benoemen valt. Dat kan een onbehaaglijk gevoel geven. Door deze ruimte energetisch te reinigen en te vullen met je eigen energie gaat het weer prettig aanvoelen.

 

Voor Particulieren

"Is je kind bang om te gaan slapen, omdat hij of zij bijvoorbeeld overledenen waarneemt?"
"Heb je zelf het gevoel dat er ‘iets’ niet lekker voelt in huis?"
"Wil je een betere kans maken je huis te verkopen?"

Op locatie kan ik je woning energetisch komen reinigen. Dit doen we altijd samen. Ik leer je dan gelijktijdig hoe je dat in de toekomst eventueel zelf kunt doen. We doen dit door te beginnen met een opstroommeditatie. Dan gronden we onder andere de ruimte en vullen die met jouw harts-energie.

Wellicht klinkt dit vreemd, onbekend of moeilijk; Je mag er echt op vertrouwen dat ik jou en je kind(eren) gerust stel en mijn werkwijze aanpas aan het (ervarings-)niveau van de betrokken personen.

 

Voor Bedrijven

Op locatie kan ik jouw winkel, school of ander bedrijfsmatig gebouw energetisch komen reinigen.

Op voorhand maak ik een afspraak om goed te kunnen voelen hoe de energie in jouw bedrijf is en om precies door te spreken wat jouw hulpvraag is en hoe ik te werk ga. Er zijn namelijk veel werkwijzen en oplossingen mogelijk.

Je zou dit bijvoorbeeld als teambuildingsactiviteit in kunnen zetten.

BEKIJK MEER VOOR WERKGEVERS

 

Ik ben weer geaard geraakt en zit lekker in mijn vel

Erica

Coaching

Bij Kracht-ik leer je onderscheid te maken tussen herrie in je hoofd en subtiele signalen vanuit je lichaam.

Lees verder

Mediteren

Bij Kracht-ik maak je kennis met de zogenaamde opstroom-meditatie. Dit biedt je handvatten om je energie-level up-to-date te houden. 

Lees verder

Chakra Reading

Tijdens een reading vergemakkelijk ik het je om dicht bij jezelf te blijven. Samen brengen we oude patronen in beeld om ze vervolgens los te laten.

Lees verder

Advies nodig?

Graag kijk ik samen met jou wat een passende aanpak is in jouw situatie.

Neem vrijblijvend contact met me op