Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Coaching

 

Voor wie

Het maakt niet uit hoe oud je bent. Het maakt niet uit in welke situatie je zit.

Bij Kracht-ik ga je leren dat de verantwoording voor jouw leven bij jezelf ligt. Dat de dingen misschien niet altijd lopen zoals je dat zou willen, maar wel zoals ze bedoeld zijn. Als je dat inzicht krijgt, wordt leven makkelijker. Je gaat je thuis voelen in je eigen lichaam, je komt dus letterlijk lekkerder in je vel te zitten.

Gelukkig bestaat het leven ook uit heel veel leuke momenten en situaties.

Als je intuïtie beter ontwikkeld is, ga je ook daarvoor zelf de verantwoording dragen en wordt het nóg leuker. Dat neemt niet weg dat je met een specifieke vraag bij me kunt komen. Bijvoorbeeld:

“Ik wil assertiever worden.”
"Ik wil beter functioneren op mijn werk."
“Ik wil dat de drukte in mijn hoofd ophoudt.”
“Ik wil meer op mijn gevoel leren vertrouwen.”
“Ik vind de opvoeding van mijn kinderen zo lastig.”

 

Doel van coaching

Het algemene doel van een coachings-traject bij Kracht-ik is:

  • je intuïtie ontwikkelen
  • jezelf accepteren zoals je bent
  • het vermogen ontwikkelen jezelf te helpen

Ik coach jou graag bij het ontwikkelen van jouw intuïtie. Ik doe dat op een intuïtieve manier, zonder vooropgezette planning. We beginnen altijd met een (eventueel wisselende) meditatie. Dat is de basis van mijn methode. Daarna kijken we sámen naar de situatie van het moment. Dat kan bijvoorbeeld zijn met oefeningen of door het voeren van een gesprek. De één is nou eenmaal meer een doener en de ander heeft nou eenmaal meer behoefte aan uitleg.

 

Hoe gaat het in zijn werk

We gaan niet direct op zoek naar een praktische oplossing, maar ik leer je kijken naar de diepere laag die onder je vraag zit. Ik leer je hoe je kunt accepteren wat er is en los kunt laten wat er niet (meer) toe doet.

Ik ga je de juiste vragen stellen, ik laat je oefeningen doen, ik leer je goed te voelen, zodat jij de antwoorden kunt vinden die allang in jezelf besloten liggen. Dit kan in mijn praktijkruimte of tijdens een wandelcoaching.

Als je gecoacht wilt worden op weg naar een heldere en zuivere beleving van je eigen energie maken we in eerste instantie één afspraak. We kijken dan met welke vragen je zit en hoever jij al op weg bent. We zoeken samen naar een manier die het beste bij jou past. Natuurlijk gaat er tijd zitten in het ontwikkelen van je intuïtie. Er zal dus meer dan één afspraak nodig zijn. Afhankelijk van je (financiële) situatie maken we vervolgafspraken en geef ik je tips en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Marloes bedankt! Het gaat me een stuk beter. Jouw manier van hulp bieden bevalt me wel!!!!

Tanja

De gesprekken die we gevoerd  hebben, vond ik erg prettig en hebben mij goede inzichten gegeven.

Karin

Je hebt me geholpen van richting te veranderen in mijn leven. Bedankt voor de mooie gesprekken & nieuwe inzichten. Liefs.

Jessica

Met mij gaat het echt stukken beter. Ik sta versteld van hoe jouw tips en oefeningen zijn werk doen. Ben je er heel dankbaar voor. Ook in situaties waar je op dat moment niks kunt veranderen, pas ik het toe. Ik ben er een stuk rustiger door. DANK JE WEL

Guy

 

Heb je behoefte aan coaching?

Intuïtief gecoacht worden kan naast elke andere eventuele vorm van (reguliere) hulp. Ik kan je helpen de scherpe kantjes van je probleem af te halen en je leren jezelf te helpen. De nadruk ligt op voelen in plaats van denken. Ik coach op chakra-niveau. Gaandeweg ga jij leren wat je lichaamssignalen je te vertellen hebben. Dit blijkt zeer effectief te zijn.

In plaats van individuele begeleiding kun je ook kiezen voor het volgen van de basiscursus 'Intuïtieve ontwikkeling'. In een kleine groep leer je niet alleen van je eigen ervaringen tijdens de meditaties, maar ook van de interactie.

Lees meer over de basiscursus

Mediteren

Bij Kracht-ik maak je kennis met de zogenaamde opstroom-meditatie. Dit biedt je handvatten om je energie-level up-to-date te houden. 

Lees verder

Chakra Reading

Tijdens een reading vergemakkelijk ik het je om dicht bij jezelf te blijven. Samen brengen we oude patronen in beeld om ze vervolgens los te laten.

Lees verder

Energetisch Reinigen

Merk je een onbehaaglijk gevoel in een ruimte ? Door deze energetisch te reinigen en te vullen met je eigen energie voelt het weer prettig aan.

Lees verder