Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Chakra Reading

 

Wat is Chakra Reading

Tijdens een reading maken jij en ik wezenlijk contact, waardoor het voor jou makkelijker wordt dicht bij jezelf te blijven.

We zitten tegenover elkaar op een stoel. Om goed contact met de aarde te kunnen maken, doen we dit op blote voeten. Ik vraag je duidelijk om toestemming voor de reading en zal je regelmatig om je naam vragen. In de naam die jij in het dagelijks leven gebruikt, ligt namelijk je identiteit besloten. Je naam is als het ware de pincode naar alle informatie die in je aura en je chakra’s is opgeslagen. Onder andere door hallo te zeggen en de datum te noemen wordt deze informatie geactualiseerd.

 

Vooraf mediteren

Voorafgaand aan een reading mediteer ik om neutraal en zuiver met jou in contact te kunnen treden.
Als je het prettig vindt, mag je meedoen met deze opstroommeditatie. Dan ‘kom je er al een beetje in’.
Dit duurt ongeveer 20 minuten.

 

Tijdens de reading

Door, grotendeels, non-verbaal te communiceren laat jij mij zien waar de schoen wringt. Óf er überhaupt een schoen wringt.

Via bepaalde structuren kom ik te weten hoe je in het leven staat en welke emotionele ballast er eventueel opgeruimd kan worden. Ik lees de informatie die jouw ziel me laat zien.

Tijdens de healing die daarop volgt, breng ik je nog meer in contact met jouw eigen energie. Dat kan ik doen door je subtiel aan te raken of bijvoorbeeld zachtjes te blazen.

Marloes heeft mij goed voorbereid zodat ik wist wat ik kon verwachten van de reading. Zij kwam zeer professioneel op mij over en heeft mij kunnen helpen met een bepaalde keuze die ik moest maken.

Jolanda

 

Themareading

Een themareading behoort ook tot de mogelijkheden. Dan lees ik behalve jouw eigen energie ook de koorden waarmee jij aan een voorafbepaald ‘thema’ verbonden bent. Dit kan bijvoorbeeld de relatie met een persoon (dood of levend), een adres of werkgever zijn.

Duur

Een reading duurt ongeveer een uur. Het thema plakken we daar achteraan.

Kind

Bij het readen van een kind mag er een ouder/verzorger aanwezig zijn.

Neem vrijblijvend contact met me op

Coaching

Bij Kracht-ik leer je onderscheid te maken tussen herrie in je hoofd en subtiele signalen vanuit je lichaam.

Lees verder

Mediteren

Bij Kracht-ik maak je kennis met de zogenaamde opstroom-meditatie. Dit biedt je handvatten om je energie-level up-to-date te houden. 

Lees verder

Energetisch Reinigen

Merk je een onbehaaglijk gevoel in een ruimte ? Door deze energetisch te reinigen en te vullen met je eigen energie voelt het weer prettig aan.

Lees verder