Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Blog

Vind je het leuk om mijn professionele visie te lezen over onderwerpen die mij persoonlijk bezig houden?

Volg Kracht-ik ook op  facebook 

 

Januari 2019

Wie heeft er op de eerste dag van het nieuwe jaar na “Gelukkig Nieuwjaar!” de veel gestelde vraag “Heb je goede voornemens?” gehoord?En wie had ze? (Ik zeg bewust ‘had’ in plaats van ‘heeft.) Het is vandaag namelijk ‘bleu monday’, omdat veel van die goede voornemens inmiddels mislukt lijken te zijn is het schijnbaar de meest deprimerende dag van het jaar. 

Lees verder

December 2018

De zwangerschap en bevalling van het ondernemerschap. Op mijn nieuwe website kun je lezen: “Ik ben coach in hart en nieren.” Er is niets meer waar dan dat! Het zou echter meer moeten zijn. Ik ben namelijk ook ondernemer. En dát gaat me minder goed af.

Lees verder

Vragen? 

Een vrijblijvende eerste afspraak?

Neem contact met me op